Nejnovější recenze ze sekce Samolepky na notebooky
Přelepky Logo na klávesnice, červené, cena za 1 ks, azbuka
Přidáno: 15. října 2023
(naposledy upraveno 15. října 2023)
Zakoupeno v inComputer.cz
Vypadá to na klávesnici pěkně a nejde to poznat pokud máte černou klávesnici. Doporučuji. Trošičku zamrzí, že poštovné je 6x dražší. Ale to se samotného obchodu netýká.
- Čekal jsem velikost notebooku a ne netbooku :-D
Zbytečnost, ale syna potěšila.
už píši na klávesnici správně.
Kvalita lepidla je dobrá a přelepky po konečném vybalancování a přilepení drží velmi slušně, nicméně písmenka jsou poměrně drobná a špatně se s nimi manipuluje, takže samotná práce s nimi není právě user friendly. Na některých noteboocích navíc může nastat situace, že se díky malým rozměrům, přelepkami nepodaří zcela zakrýt originální znak což v důsledku může vést ke snížení přehlednosti. Nebylo by proto od věci, podkladový papírek maličko zvětšit. Rovněž drobná velikost písmenek může zejména seniorům činit potíže při jejich čtení.
- Krásné samolepky, hezky ilustrované .
- Škoda, že jich není víc .
Moc hezké samolepky, ale mohlo by jich být víc .
- Krásné samolepky, hezký ilustrované.
- Mohlo by jich být víc .
Moc hezké samolepky, škoda, že jich není víc .
- krásná
Chybí apostrof.
Momentálně nemají pro mě žádné využití. Raději jsem je vzal k repasovanému notebooku, ale byl již přelepen a počeštěn.
- Téměř nesehnatelné originální samolepky
- Skvěle obkrojené
Skvělej pocit z mystery boxu,když nevim co mi vlastně má přijít
Krásné
Zatím drží dobře a nejsou na klávesách rušivé na dotek ani vizuálně. Jediná výtka je to, že chybí znaky "ň", paragraf a hvězdička ze slovenské klávesnice... Dá se bez nich přežít, ale určitě je tu pro ně prostor a nevím, proč jsou vynechány.
- Drží, takže dobrý.
- Žádné.
Skvela kvalita!
- perfektní
- vtipné
- vtipné
Přelepky na klávesnici
Přidáno: 24. května 2023
(naposledy upraveno 24. května 2023)
Zakoupeno v inComputer.cz
- Přelepky se špatně oddělují od podkladu, lepší by byly na průsvitém podkladu
Zobrazuji 81 - 100 ze 322 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...17 Další »