Nejnovější recenze ze sekce Samolepky na notebooky
- Super
- Pěkné sběratelské kartičky
- Super pro fanoušky
- žádná
- Čupr matroš!
- Zaslouží si cenné místo!
- Spoustu motivů, lepí dobře
- Splní k čemu je určen.
- Nevím.
dle očekávání, co hodnotit na nálepce :)
AppleMix 3M oboustranná samolepka (páska) pro fixaci dotykového skla (touch screen) pro Apple a další zařízení- šíře 2mm, délka 50m
- Lepší je použít silikonové lepidlo než toto
- Hezká samolepka, za opravdu drobné peníze
- Uvítal bych možnost nalepení na vnitřní stranu okna, kde by nebyla ovlivněna venkovními vlivy, nebo například kartáči, pokud jezdíte do myčky.
Vzhledově sympaticky působící samolepka, k nalepení třeba, na boční sklo vozu.
Přelepky na klávesnici - průhledné s bílým potiskem
Registrovaný uživatel
Přidáno: 10. července 2021
- Snad jediný v Brně dostupný výrobek tohoto typu
- Přijatelná cena
- Odlepuje se od podkladu obtížněji, ale dá se to zvládnout. Třeba bude o to lépe držet na klávesnici
- Písmenka malé české abecedy i ostatní znaky jsou oproti původním znakům na klávesnici o dost menší, škoda, že není k výběru i větší znaková sada
- Číslice a některé další znaky nejsou na samostatných ploškách, je nutné je vystřihnout
Použitelný výrobek, umožní "počeštit" dostupnou levnou anglickou klávesnici po náhradě vadné původní české klávesnice u notebooku
Již mám na jednom voze odhlučnění a teď se chystám na druhý, jedině produkty z AHIFI.NEMÁ TO CHYBU.DOPORUČUJI.
- Na takové to domácí auto...
- dobře vypadá
- zatím drží
Nálepku mám krátce, tak nevím jak dlouho vydrží nalepená. Ale i tak jsem spokojen
- Originální a zajímavé.
Super.
- snadná manipulace, vysoká přilnavost
Chybí mi tam zavináč - @
supr věc jen mohu dopooručit
- Vše v pořádku
Spokojen.
- Okamžitě přelepky dodané.
Zobrazuji 201 - 220 ze 322 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...17 Další »